I. Évad 88. rész 01/01 N

.:: Zoe szemszöge::.

Reggel annyira fáradt voltam, hogy nem tudtam kinyitna a szemem. A torkom szörnyen fájt, de a fejem sokkal jobban, ha vissza akartam emlékezni az elmúlt estére. Az utolsó emlék képem az volt, hogy a bárban voltunk mind annyian és mindenki ivott. Bevillant még pár kép ahogy vitatkozok a kamerák előtt, meg még egy ahogy Louis és én rohanunk egy lépcsőn felfelé. Melyiken azt már nem tudtam, azt meg főleg, hogy hol is vagyunk most.
Teljesen elzsibbadtak a végtagjaim. Ahogy nyújtózkodtam a kezem bele akadt egy másik kézbe. Fogalmam sincs hogy ki az vagy esetleg mi, de hozzá bújtam, mert szeretett hiányom volt. Ő még közelebb húzott magához. Ahogy beszippantottam az illatát tudtam, hogy ki fekszik mellettem.
 Zoe te vagy?  kérdezte egy álmos hang.
 Ühüm.
 Mi történt este? 
Nem mondtam semmit, csak megvontam a vállam, már majdnem elaludtam amikor Louis felkelt, én meg bedőltem az ágyba. Amikor vissza tért már fel volt rendes ruhába öltözve, a haja vizes volt és egy fájdalom csillapító volt nála meg egy nagy pohár víz.
- Kö... - mondtam, de hang nem jött ki a számon.
Louis nem értett semmit a tátogásomból.
 Nincs hangod?  kérdezte, mire hülyém néztem rá.  Nem szóltam  tette fel védekezően a kezét.
Morogtam egy sort, amin jól szórakozott, majd elmentem nem volt kedvem áztatni magam ezért csak gyorsan lezuhanyoztam. Felvettem egy kényelmes ruhát, tekertem a nyakamra egy sálat és lefeküdtem a kanapéra. Ahogy bekapcsoltam a TVt Louis termett ott két bögre teával. Adtam az arcára egy puszit köszönet képen, majd ő is helyet foglalt mellettem. Együtt néztük az értelmetlenebbnél értelmetlen műsorokat.
Ahogy elmúlt a fejfájásunk, átmentünk a lakosztályba. Mindenki ott volt.
Louis köszönt nekik, én csak integettem.
 Milyen volt az buli?  kérdezte Grace.
 Annyira jó, hogy kiverhetetlen. Kár, hogy az alkoholnak sikerült – mondta Louis, mire páran elmosolyodtak rajta.
 Neked?  fordult felém.
 Neki meg a hangja ment rá  válaszolt helyettem Louis.
 Harrynek sincs hangja. Egy helyen hagytátok el?  kérdezte Soffy.
Felé fordultam és meglátta, hogy szerzet magának egy szép kedves aranyos gipszet. Kapálóztam a kezemmel, de nem érették.
 Tudok szákról olvasni  szólalt meg Soffy.
/Innentől a tátogásokat idéző jelbe teszem./
„ Mi lett a kezeddel?”
 Amikor jöttünk volna vissza leestem a lépcsőn és két helyen megrepedt és két helyen meg eltört.
„ Gratulálok”
 Köszönöm  hajolt meg.
„ Még mi történt?”
 Meséljétek milyen volt a buli  fordította Soffy.
 Jó, Amy nagyon aranyosan tud énekelni halandzsa nyelven, és végig azzal nyúzott, hogy szóljak neked, na feled a táncórákat  mondta Liam.
 Nekünk a romantikázás helyet kórházlátogatást tettünk  válaszolta Zayn.
 Én meg teljesen bepánikoztam a liftben  mondta Grace.
 Mivel szarul voltam kimentünk, Niall elhagyta a kabátját, ezért haza jöttünk, addigra sikeresen megfázott, de még Zayn is taknyos  jegyezte meg Leila.
„ Még valami?”
 Más nincs, vagy valaki?  nézett körbe.
Nem jött válasz. Bekapcsoltuk a Tvt és mindenki a képernyőt figyelte. Éppen a sztárhírek kezdődtek.
 Köszöntöm kedves nézőinket. Bizton állíthatjuk, hogy a híres maszkos táncos Zoe Samantha Goldenwin, és a világszerte ismert fiú banda a(z) One Direction énekese Louis William Tomlinson között nem csak barátság van. Amióta New Yorkbe jöttek Zoe és Louis minden szabad idejét együtt töltötték. A nagy leleplezésen kiderült, hogy Louis végig tudta kit is rejt az álarc. Felkerestük Eleanor, Louis volt barátnőjét, akivel Zoe érkezése előtt szakított. Eleanor azt nyilatkozta, hogy azért szakítanak, mert Louis mást szeret. Mi csoda véletlen másnap leszállt a gép amivel Zoe utazott. Zoe volt barátjával is felvettük a kapcsolatot. Mint kiderült ő újra össze akart jönni a világhírű táncossal, csak elutasította egy olyan indokkal, hogy az ő szíve más után epekedik. Még az nap találkozott Louissal. Véletlen vagy nem? Felkerestük még Zoe párját Denis Adam Redwayt. Hiába kérdeztük a társáról, csak annyit mondott, hogy egy konfliktus miatt megszakították egy időre a kapcsolatot. Nem tudom milyen komoly a baj, hogy több mint öt év szoros barátság után vége. Akármi is van a két fiatal között hamarosan kiderítsük, és azonnal hozzuk a fejleményeket. Viszlát  kezdődött a reklám.
 Ebben benne vagytok nyakig  szólalt meg Zayn.
 Mi igaz ebből?  kérdezte Leila.
 Semmi  mondta Louis.
„Annyi, hogy Bradnak azt hazudtam. hogy azért nem jövök vele újra össze, mert mást szeretek. Hátha leszáll rólam. Nem jött be.”
Kitárgyaltok az esetet. Mindenki a saját dolgát csinálta, amikor kicsapódott az ajtó.

8 megjegyzés:

  1. Szia!:DD
    Nagyon jó lett és tudtam, hogy nem marad meg az emlékezetükben az a bizonyos pillanat!:D:/ És itt abbahagyni? Pont itt?? Már nagyon várom a folytatást!:DD
    Rose X

    VálaszTörlés
  2. Kérlek patrik siess mert sirni fogok!!!!! itt abba hagyni vétek!!!! xoxo, Zsoo

    VálaszTörlés
  3. Alkudjunk. Mit ajánlotok? Ki teszem akár ma is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pedig nem tudok neked ajánlani. Mondanám, hogy teszek fel új részt de az még csak félig van kész. De tárgyalhatunk

      Törlés
    2. Tárgyaljunk. Amint kiteszed a részt hozom én is? Benne vagy Robin?

      Törlés