Második Évad Avagy Szereplők Újratöltve

Csajok:

Zoe Samantha Goldenwin
Ahogy haladt az idő felettem úgy jöttem rá dolgokra. Hiába akartam elkerülni a szerelmet nem sikerült. Régen még bántam, de most már nem. Sőt inkább örülök. Ha nem talál rám egy répa mániás személyébe, akkor nem is tudom, hogy mi lenne velem? Erre a kérdésre soha nem tudom meg a választ. A többiek még nem tudnak mindent. Hogy mikor avatjuk be őket? Ez a legnehezebb kérdés. Még alkalmat sem adtak rá. Mind kettőnk fejét tömik azzal, hogy menjünk oda és mondjuk meg mit érzünk egymást iránt. Még Lucifer sem hagy minket békén. Ha így haladunk, akkor bele bolondulok. Hiába akarjuk elmondani, nem hagynak minket szóhoz jutni. Manapság meg sem próbálom. Feladtam. Rajongókról meg annyit, hogy utálnak. Nem mondok semmit. Csak azért, hogy ezáltal én legyek a központba és ne Leila. Így a többieknek nem kell közelebbről megismerkedni a kamarával. Tartom a hátam. Úgy is utálnak, hát adok okot is rá. Egy biztos London előhozta belőlem a kis ördögöt. Louis egy valamit nem tud rólam. Még nem tudom mikor mondom el neki, de minél később annál jobb. Változnak az idők változunk mi is. Mi lesz még, azt senki sem tudja megmondani. Még a jósok sem. Annyira őrült az életem, hogy más át sem látna rajta, nem hogy beleképzelje magát.

Amy Anne White
Vége a visszahúzódó aranyos kislánynak. Hivatalosan is meghalt. Új Amy lépett a helyébe. Idáig csak elegem volt az anyámból, meg a családomból, de most már gyűlölöm őket. Egy ideje Zoe-nál húzom meg magam. Nem akarok otthon lenni, de az esküvőre még is el kell mennem. Nem tudom, hogy tudtak rá beszélni. A kanálfóbiás végig velem van és támogat. Nem lepődik meg semmin amit csinálok. Sőt az új külsőmet meg is dicsérte. Zoe eléggé hatással van rám. Liam szerint zűrös az élete ezért ragaszkodik hozzá, hogy oda költözzek a fiúkkal közös házába. Kiálltam az anyám mellett, avagy Zoe mellett és ahogy ő szokta mondani, nem megyek olyan helyre ahol csak kanok vannak. Bár Niall is elment onnan. Louis a nap 99%-át itt tölti.


Soffia Jane Bont
Azt hiszem kijelenthetem hogy szerencsés vagyok. Magam mellett tudhatok egy szerető anyát, meg négy nagyszerű barátot. Mondhatni a többiek között nekem alakul a legjobban az életem, hogy ha azt nem nézzük, hogy eléggé rosszul áll a tanulmányi átlagom. De amiről nem tudnak az nem fáj nekik.
Mint a mondás is tarja a szerelem elcsavarja az ember fejét. Ha még hírességgel jársz akkor meg maga a rém álom és boldogság egybe. Mivel az én tükör imádom ragaszkodik ahhoz, hogy senki nem tudja csak a nagyon közeli ismerőseink, hogy együtt vagyunk, így sehol nem mutatkozunk együtt. Jobb is így.
Leila-t tudják. Nem éppen kedvesen viselkednek vele. Zoe mint az rajongok legutáltabb személy. Mivel köz tudott hogy jóban van a fiúkkal, sőt mindegyikkel lencse végre van kapva, még sem mond semmit. Fel adta a leckét, de ezáltal minket békén hagynak.Grace Genna Gilbert
Viszonylag nyugalom van a családban, ami egy kicsit nagyon is furcsa. Amikor megmondtam hogy kivel járok anya nem mondott semmit. Megint azt hitte, hogy csak a fantáziába létezik. Amikor bemutattam neki leesett az álla. Nekem is amikor konkrétan kijelentette, hogy soha többet nem találkozhatok vele. Volt vita, de megegyeztünk abba, hogy én nem szólok bele az ő életébe ő nem szól bele az enyémbe. Így szent a béke. A bátyám felszedett valami csaj és most az össze költözést tervezik, én meg az, hogy menekülök, csak hogy hova. Leila-hoz nem tudok menni, mert éppen a gyerek szobát csinálják. Soffy meg fel ajánlotta, hogy menekülhetek oda, de vissza utasítottam. Nem vagyok kutya párti. Egyet elviselek, de kettőt, az már rengeteg. Az utolsó lehetőségem Zoe. Még nem hoztam szóba. Mindig csak azt mondom neki amit a többiekkel megbeszéltük. Elegünk van, hogy kerülik egymást Louis-sal. Egyszer már csak össze jönnek. Majd akkor mondom neki, hogy van-e egy menekültnek egy szabad hely.


 Leila Lisha Butter
Hogy húzd ki a családodba a gyufát? Legyél terhes egy hírességtől. Az senkit sem érdekel, hogy szereted vagy nem. Az a lényeg, hogy a gyerekemet vetessem el. Nincs az az isten. Ahogy karácsonykor bejelentettem mindenki örült neki. Zoe is a maga módján. Amikor Niall megtudta, hogy kis fiú lesz. El akart menni, hogy szétkürtölje a világnak, hogy apa lesz és fia, születik. Sikerült lebeszélnem mielőtt valamit olyat tesz amit később megbán. Zoe-nak és a gonosz oldalának köszönhetően kevesebb pletyka terjeng rólam, de hogy terhes vagyok az firtatják a legjobban. Még nem lett nyilvánosságra hozva, de hamarosan. Annak ellenére, hogy rengeteg félelem volt az összeköltözéssel kapcsolatba csak egy teljesedett be. Niall mindig vissza teszi az üres tejes dobozt. Nem baj, majd megnevelem.

Fiúk:

Louis William Tomlinson
Követtem az álmaim, egy papagáj segített és most a legboldogabb vagyok. Senki nem tudja miért. Anyának be is mutatom, hogy kiért küzdöttem hat hónapig. Kihozott össze a volt barátnőmmel. Ki okozott nekem annyi fejtörést. Még anya sem tudott tippet adni, hogy szerezem meg. Lucifer meg igen. A többiek még nem adták fel, hogy mi is egy párt alkossunk. Még nem tudják, hogy már azok vagyunk. Még nem. Azt hiszik otthon voltam miközben Zoe-val és a szüleivel. Apja az első pillanattól fogva nem kedvelt. Amikor meg fény derült rá, hogy mi történt a műtét előtt estén. Örültem hogy egy emelet elválasztott. Bár amikor csak ketten voltunk kioktatott. Amikor tudatosult benne, hogy tényleg szeretem a lányát megnyugodott. Anyával amikor közöltem a jó hírt meglepett a reakciója. De nem foglalkoztam vele. A lányok amikor megtudták, hogy van barátnőm örültek, de számon kértek, hogy miért nem mondtam, hogy volt kiszemeltem. Jobbnak láttam akkor és most is, hogy ha nem tudták. Most már csak a többiekkel kell közölni a hírt. Addig meg megpróbáljuk őket elviselni. Bora Bora utat meg várom. Se rajongó, se senki csak mi. Már tudom is mivel fogunk kezdeni, hisz ő bármi örültségre rá lehet venni. 


Liam James Payne
Nyugalom az életembe mikor volt? Hat hónapja. Ahogy megismertem Amy-t úgy borult minden. Danielle szakított velem. Jelmezbál. Beleszerettem egy titkos lányba. Kiderült hogy Amy az, amikor megtudtam örömben megcsókoltam. Álom világban éreztem magam. Majd jött a turné. Nehezen de túl éltem egy hetet nélküle. Alig bírtam ki, hogy ne én menjek a reptérre. Akkor ő tutujgatott engem. Most én. Nem egyszerű időket él. Mindenki mellette áll, csak a családja nem. Mi vettük át a helyét. Mi támogatjuk, és próbáljuk figyelmen kívül hagyni az örült ötleteit. Mondjuk a haja nagyon jó lett. Dögös.Zayn Jawadd Malik
Minden jó hogy ha a média nem szemel ki magának. Velem nem ezt történt. Összehoztak nem egy emberrel amióta Perrie-vel szétmentem. Nem tudnak Soffy-ról és nem is akarom, hogy tudjanak. Örökre eltitkolnám, de nem tudom. Erős, de az utálkozásokat nem bírná. Féltem mint a legdrágább kincsem.
Egy biztos, az öt lány annyira felforgatta az életünket, hogy néha még magam is csodálkozok rajta. Néha el sem tudnám képzelni, hogy Zoe nem oltja le a fejem, mert megint mit csinálok a kamarák előtt. Richard nem kér úgy számon mint ő. Nem tudom honnan tanulta, de addig a jó, amíg Zoe és Richard ellenségek. Ha össze fognak ellenünk nekünk végünk.


Harold Edward Styles
Vége a szívtiprói jövőmnek. Nem kajtatok csajok után, csak a barátnőm után. Hat hónapja ismertem meg, de akkor foglalt volt. Zoe-nak hála szabad lett. Még karácsonykor össze jöttem vele. Nem bírtam volna, hogy ha nem az enyém lesz hanem másé. Más ágyába fekszik, mást ölelne vagy csókolna. Nem tudom Louis hogy tud úgy élni, hogy a szíve hölgyét nem tudhatja maga mellett.
Tiszteletem, de hülyének is tartom. Ott van tőle egy karnyújtásnyira. Sőt egy hónapig minden nap ment hozzá. Tudott róla, hogy hova tűnik, tudok róla mindent. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lett volna megmondani, vagy megcsókolni. Mind a két oldalról nyúzom őket, hogy lépjenek, de kezdem feladni. Oldják meg maguk.


Niall James Horan
Apa leszek. Még mindig nem hiszem el. Hat hónapja ismertem meg Leila-t de már a szíve alatt hordozza a közös gyerekünk.
Nem lehetne leírni, hogy milyen boldog vagyok. Először amikor elmondat sokkolt. Mivel akkor volt közöttünk egy tenger távolság így csak telefonon közölte velem. Akkor nem tudtam mi tévő legyek. Vetesse el vagy maradjon meg. Aludtam rá egyet és rájöttem, hogy a saját gyerekemet nem ölhetem meg. Anyáéknak amikor elmondtam először leszidtak, hogy miért nem ismerem a védekezést, utána meg örültek. Most minden a sínen van, csak egyetlen egy baj van. Hamarosan turné. Richard későbbre rakta, hogy a fiam születésén jelen legyek. Az ő reakcióját el sem mondom. Elég volt nekem hallgatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése