Szereplők a kezdet

Csajok:

Zoe Samantha Goldenwin

Zoe vagyok. 19 éves a titkok mestere. Röviden így jelenezném magam. Egyszer ért egy csalódás azóta vigyázok és nem hagyom, hogy egy könnyen elcsavarják a fejem. Anya (Peggie Goldenwin) és apa (Dan Goldenewin) nem örültek, amikor kiderült, hogy titokban jelentkeztem egy Londoni iskolába. Hatalmas vita volt belőle. De nem érdekel. Végleg ott akartam hagyni Hillside-t. Elegem volta kis városból, ahol mindenki ismer mindenkit. Ha valakivel beszélgetek és az ellenkező nem tagjából, másnap anyja közli velem, hogy miért nem mondtam neki, hogy van barátom. Valójában csak egy volt. Megbántott, ott és akkor csalt, meg ahogy tudod. Ezután volt egy időszakom, amikor senkivel nem beszéltem csak Molly-val Viszonylag helyre ráztam magam és teljesen új életet akartam kezdeni. De a régi életem árnyékában nehéz. Ezért is hagytam ott a szülővárosom.Leila Lisha Butter

Leila vagyok, 19 éves. Zoe ellentéte. Vannak titkaim nekem is, de én többségben mindent elmondok. Persze csak ha a személyre tartozik. Imádom a Horrort filmeket meg könyveket egyaránt. Bátyámmal (Adam Greg Butter), anyával (Carla Butter) apával (Ed Butter) éltem. Nyugodt család voltunk. Kevés vita volt. Amikor a bátyám elköltözött egy kicsit feszült volt a helyzet, de hamar megoldottunk. Anyáéknak elmondtam, hogy én is elakarok menni, de én nem a munka miatt, hanem a tanulásért. Be is adtam a jelentkezésemet egy Londoni iskolába. Amikor meg kaptam, hogy felvettem hatalmas vigyorral mentem Zoe-hoz, hogy közöljem vele a jó hírt. Akkor derült, ki, hogy őt is felvették. Még én sem tudtam, hogy jelentkezet. Ott és akkor találtunk ki, hogy együtt hódítjuk meg a fővárost.


Grace Genna Gilbert

Grace vagyok 19 éves, anyáskodó típus. Az egész csapatból én vagyok a legnagyobb fan. Zoe meg Leila azt sem tudja, hogy mi az 1D. Anyukámmal (Susanna Lewis) és a bátyámmal (Matt Gilbert) élek együtt. Apa (Tobias Gilbert) nem olyan rég hagyott el minket. Akkor kezdődött minden. Nem tökéletes a viszonyom a családommal. Ha tehetem kerülöm őket. Ez az én családom. Szerencse, hogy a barátaim velem vannak.


Amy Anne White

Amy vagyok 19 éves és zárkózott. A szüleimmel (Greg White) (Susan White) és az öcsémmel (Mason White) lakok együtt, de legszívesebben sikítva menekülnék. Nincs egy olyan nap, hogy ne vesznék össze anyámékkal. Nekik semmit sem, jó amit csinálok. A családban senki nem áll ki mellettem, csak Aliz a kutyánk. Ő meghallgat, és remélem nem néz idiótának, hogy esőben nekik panaszkodok, hogy milyen rossza a családom. A bánatomat többségben a Blogolásban élem ki. Ott kapok csak pozitív kritikát. A családomba nem. Igaz barátim még nem voltak, csak sodródtam az árral, csak otthon ne kelljen lennem.


Soffia Jane Bont

Soffy vagyok 19 éves, és állat bolond. Sőt több mint állat inkább Husky bolond. Kicsi korom óta állatorvos akartam lenni, és amikor megkaptam az első Husky-t, minden a feje tetejére állt. Anyával ( Rose Bont) élek és közösen találtunk ki, hogy lesz egy szánhúzó csapatunk. Közben az állat orvosi pályámat sem hagytam abba. Tanultam a szokottnál többet, így fel is vettek állatorvosira. Az időm nagy részét az állatokkal töltöm, mert ők megértenek, rájuk mindig számíthatok. Barátaim mind cserbenhagytak, és abban bíztam, hogy új iskola új barátok. Igazam is lett, csak nem ott bukkantam rájuk ahol vártam, hanem olyan helyen ahol meg sem fordult a fejembe.

Fiúk:

Louis William Tomlinson

Louis vagyok. A banda egyik legfárasztóbb humorával megáldott tagja. Kedvencem akit mindenki tud a répa. A banda legidősebb tagja vagyok még is azt mondják rám, hogy a leggyerekesebb. Anyukám ragasztotta rám a Boo Bear bece nevet amit még mindig imádok. Anyuval minden nap beszélek. Minden el mondok neki, ő meg tanácsot add. Vezér egyéniség vagyok. Szeretem, hogy ha rám figyelnek és a központban vagyok. Eleanor-ral egy vita miatt nem beszélünk egy ideje.

Niall James Horan

Niall vagyok a banda legnagyobb étvágyával rendelkező tagja. Ha éppen nem eszek akkor inkább pihennek. Nem hanyagolom az éneklést se. Szabad időmben a fiúkkal szórakozok. Az ír móka mesternek tartanak. Legnagyobb örömre megszabadítottak a fogszabályzótól. A legfontosabb személy az életemben az anyukám akit minden nap felhívok. A szinglik sorát erősítem. Várom az igazit.Liam James Payne

Liam vagyok a banda legnyugodtabb tagja. Én is imádom őket szívatni, de ha szívatom őket akkor legalább vegye a kamera. Ez a mottóm. 
Kanál fóbiámból már próbáltak kigyógyítani, sikertelenül. Mondjuk már nem visítok, hogy ha kanalat látok. Legromantikusabb vagyok az egész csapatba. Mivel én vagyok a rangidős pedig Lousi öregebb nálam csak őt ez nem érdekli azért Daddy Direction becenév ragad rám. Próbálok rendet tartani a káoszba. Sikertelenül. Danielle-lel minden a legnagyobb rendben. A többieknek rosszul alakul a szerelmi életük, de szerencsére nekünk ezzel nincs gondunk.


Harold Edward Styles

Harry vagyok a banda szívtiprója. Ki is használom, hogy minden lány utána fordul. Hiába vagyok a legfiatalabb több lány fordult meg az ágyamba mint a többieknek. Ennek ellenére hűséges vagyok. Hogy ha van egy barátnőm akkor nem kezdek ki mással. Imádom a macskákat. Ha a fiúk bele mennének akkor Dusti-t is magammal hoztam volna. De anyánál hagytam akivel minden nap beszélek. Fontos a véleménye így minden nap felhívom, de van hogy egy nap akár többször is. Ha van egy barátnőm akkor őt minél előbb be akarom mutatni neki. Most magányosan tengetem a minden napjaimat.


Zayn Jawadd Malik

Zayn vagyok. A banda legélénkebb tagja. Sokan azt mondják rólam, hogy rossz fiú vagyok, pedig pont az ellentéte vagyok. Nehezen bízok meg az emberekben. Fiúkkal azonnal megtaláltam a közös hangot  Mikor a bandába kerültem még nem tudtam táncolni, de idővel a rajzolás mellett ezt is elsajátítottam. Kedvenc ételem a csoki, de meg vagyok nélküle. De a tükör és a fésű nélkül ki sem teszem a lábam. Perrie-vel végleg vége, mert elegünk volt, hogy folyton rajtunk lógtak a riporterek  mert már a szerelem is kihűlt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése