Szereplők, mindent másképp gondolunk (3. évad)

Csajok:
Zoe Samantha Goldenwin
Miért nem lehet neked egy unalmas, átlagos életem? Miért nem vagyok én egy ember, akit nem vesznek észre? Meg miért velem történik minden? Miért engem rángatnak mindenhova? Miért én vagyok az első gondolata az embereknek ha valamit csináltatni kell? Miért nem hagyják, hogy egyedül legyek? Ki érti a barátaimat, mert én nem. Azt tudom, hogy a szép szóból, de még a kiabálásból sem értenek. Valamit a fejükbe vettek, és onnan mér bunkós bottal sem lehet kiverni. Nem és értem minek tartok még ellenségeket, itt vannak nekem a barátaim. 
Csak egyszer értenék meg, hogy jól vagyok. Nem hazudok, csak nem a mostani állapotomat mondom hanem a régit.
Talán majd William segíti el felejteni minden bánatom, bajom és szenvedésem. 


Amy Anne White 
Nem értem, hogy régen én voltam a szerencsétlen hogy adhattam másnak át ezt a titulust? Régen Zoe öntött belém lelket, ő volt anyám helyet anyám, most meg tétlenül nézem ahogy hazudik magának, meg mindenkinek körülötte. Senkire nem hallgat csaj magára, ennél rosszabbul nem is dönthetett volna. Jó tanácsokat ad, nem azzal van a baj, de saját magának nem tudja megmondani a kegyetlen igazságot. Mástól meg nem hajlandó hallgatni. Leila Lisha Butter 
Nem gondoltam volna, hogy ennyire megváltoztatja az életem az én kicsi manóm. Annyi élet van benne, mellette nem kell gondolkodnom a pihenésen. De minden jónak van egy nagyon rossz, fájdalmas oldala. Amikor belenézek apró kis kék szemeibe olyan mintha az apjával néznék farkas szemet. Annyira hasonlít az apjára, és ez annyira fáj, el akarom felejteni, mennyire is szeretem, de nem megy, ha a fia ugyan olyan nagy étvággyal bír, mint ő. Neki is a kedvenc desszertje az én szeretem. 


Öt pasi meg egy Kicsi:
Louis William Tomlinson
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar túl tudok lépni Zoe-n. De most az egyszer örültem, hogy hallgattam a többiekre. Ők rángattak el erre a bálra. Nem hittem, hogy meg fogja érni, de szeretek csalódni, főleg ha kellemes.
Samantha annyira Zoe ellentéte. Már az elején elmesélt sok mindent magáról, nem úgy kellett kikönyörögni tőle egy választ. Élveztem a társaságát, jobban mint Zoe-t.
De beszélnem kellene vele, és végleg pontot tenni arra a kapcsolatra is. Az egy dolog, hogy nem beszélünk, de én döntöttem el, hogy vége, hogy ő mit akar nem tudom, de őszintén nem is érdekel. Nekem itt van Sam. 


Liam James Payne 
Feladtam, én Liam aki soha semmit nem szokott fel adni, most találtam egy olyan kihívást amihez gyenge vagyok. Kaptam segítséget, de így is elbuktam. Akármennyire is akartam nem sikerült a tervem. Nem tudtam ezzel is kedveskedni Neki. Pedig csak azt szeretet volna, ha megint minden párizsi út előtt volt. De nem ment nekem.
Nem tudtam összeboronálni a két barátomat. Nem sőt... Louis talált egy csaj, akiért már az első pillanatban oda volt. Zoe-ért az elején nem volt ennyire oda. Zoe meg megtalálta állítása szerint az a férfit akiben teljesen megbízik. De már nem is érdekelnek. Ha nekik ez a boldogság, akkor egészségükre.
Inkább foglalkozok a saját bajommal. Lehet, hogy korai döntés, de meg akarom kérni Amy kezét, de nincs ötletem hogyan. Valami nagyot akarok neki mutatni, hogy a szava is el álljon. Nem is tudom kitől kérhetnék segítséget. Majd lesz valami csak mindenki úgy akarja. Nem tudnék még egy ilyen hiszit rohamot valakitől elviselni. Önző leszek és most csak a saját kapcsolatommal fogok foglalkozni.


Niall James Horan
Az élet szép. Főleg ha összeszeded a bátorságod, és mersz lépni. Én már össze szedtem, de lépni nem mertem. De még turné előtt meg fogom tenni. 
Több hónapja el akarok jutni Hillside-be, de nem sikerül. De most nem akarok haza jönni üres kézzel. Azt akarom, hogy a kezembe a fiam legyen, és mellettem meg a csodálatos anyja.
Már csak valakinek meg kellene indítani, még egy seggbe rúgást is elfogadok, ha ezzel össze tudom szedni a bátorságom. 


Leo James Horan
Imádok aludni. De aludni, csak úgy jó ha anya is ott van a közelembe. Anya könyöke nélkül nem tudok aludni. Nekem az kell. Ha nem kapom meg akkor hisztizek.
Az alvástól jobban csak az evést szeretem. Főleg a fagyit. A fagyitól jobb dolog nincs. Talán a csoki. De az tudom, hogy a világ legjobb dolga a csoki fagyi. Finom is és még őrületbe is lehet vele kergetni anyát. Ez az én bosszúm, amiért ehetetlen kajákkal akart tömni. Nekem nem kell répa nekem csoki kell.Harold Edward Styles
Élem az életem, döntöm a csajokat sorban az ágyba. De már nem vagyok akkora nő faló mint régen. Tartom a mértéket. Sőt már nem is tudom mikor volt utoljára egy éjszakás kalandom. Jó pár hete csábításba este, de annyira jó volt az a nő, hogy mindenféleképpen meg kellett ismernem közelebbről. Nagyon közelről. De ez az elmúlt időben csak egyszer fordult elő. Elviszem őket pár randira, megismerem őket, meg rájövök, hogy nem nekem valóak. Szerencsére nem csapnak nagy hiszit. Bele törődnek és tovább menni. 
Ennyit a nem létező szerelmi életemről. A dalok írásával foglalkozom, meg azzal, hogy Zayn-t megverjem fifába. Ezek lettek az új életcéljaim, egyszer majd biztos változtatok rajta. Nem hiszem hogy manapság, amilyen hisztit le szoknak néha a szerelemes párjaink csapni, kimondottan örülök, hogy szingli vagyok. Mindennek van jó oldala, ennek meg a függetlenség. Nekem így jó.


Zayn Jawadd Malik 
Nem hiszem még mindig hogy Perrie-vel újra összejöttünk. Pedig nem most volt. Nehéz úgy, hogy neki is meg nekem is turnéra, fényképezésre, interjúra kell járnunk, de most nem adjuk fel. Ha idáig sikerült, akkor most is menni fog. Csak nagyon akarni kell.
Nem akarok úgy járni, mint Zoe és Louis. Egy rohadt vita közéjük állt, utána meg makacsok voltak arra hogy megbeszéljék mi is a bajok. Ki érti őket? 

3 megjegyzés:

 1. Gracie hol van?:o
  Soffie?:o
  Tudom, hogy ők nincsenek együtt egy fiúval se a bandából, de akkoris. Meg én nem emlékszem Harry és Gracie szakítására pedig elolvastam eddig mindegyik részt. Hm lehet bele kell újra olvasnom.:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megkíméllek durván 200 rész olvasásától. Nem volt külön kiemelve a szakításuk, sőt még odébb lesz a harmadik évadba pár szó róla.

   Törlés
  2. Akkor jó emlékeztem, hogy annyira nem is volt szó róluk.:))

   Törlés