Apró búcsú beszéd

Itt a búcsú ideje!   

Nem happy end lett, mint mindenki várta.
Soha nem szeretem azokat a történeteket, amit úgy kezdődnek  hogy első három részben már együtt vannak, utána meg csalják egymást, össze vissza és gyorsan megbocsátanak. Abba mi az izgalom? Semmi.
Megfordult a fejembe a második éved gondolata, még nem vettetem, el. Akkor mindenféleképpen bele kezdek, ha többen akarjátok. 
Két okból gondoltam, hogy folytatom. Alapjában véve romantikus típus vagyok és a Happy Endet szeretem. Erre pont én írok, egy Deppy Endet. Meg is lepődtem magamon. 
Másik ok, meg a szívemhez nőt ez a blog. Furcsa lenni, hogy nem írok naponta négy vagy esetleg ha jó kedvembe vagyok hat rész. Utána meg egy hétig azt sem tudom hányadikát írok itt, vagy, hogy kik  mit csinálnak éppen. Már külön naptárat vezetek amibe mindig írom hogy hányadika van, és mit csinálnak. Még így sem tudom. Hatvan piszkozat volt, ha nem több, most meg furcsa azt olvasni, hogy nulla. Szinte az életemmé vált.
Ha nem lenne második évad, akkor, mindenfélképpen elszeretném mondani ennek a blognak a történetét, keletkezését.
Ahogy megismertem a fiúkat és elkezdtem róluk olvasni, megjött a kedvem, hogy írjak blogot. Nem volt különösebb tervem csak egy story ami a sajátom. Nem éreztem magam jónak, hogy belekezdjek. A barátnőm is belekezdtek egy-egy történetbe. Ahogy olvastam a történetet nekem is megjött a kedvem az alkotáshoz. Először csak egy egyszerű történetet akartam. Tipikus sablon story. Egy lány aki a barátnőjével Londonba költözik. Megismerkedik a fiúkkal és nem soká - az az a bulin - össze jön Louis-sal. Majd rá jöttem, hogy az nem én vagyok. Imádom a szálakat kuszálni, és az emberek idegére menni. Szeretem, hogy ha én iránytok  Talán az a legfőbb oka, hogy írni kezdtem.
Ha meg én irányítok akkor meg szeretem hogy ha semmi sem egyszerű.
Ezért is nem hoztam őket össze. Ezért is jött be a képbe Eleanor, majd a némaság. A rengeteg félre értés, majd a végén a hiszti, meg hogy konkrétan Zoe nem mondja el Louis-nak, hogy emlékszik az estére. Ezek az elemek adták meg a történet lényegét, meg a viccek. Lehet, hogy ha egy sablon történet lett volna, hogy össze jönnek agyon csalják egymás megbocsátanak, nem is olvasták volna sokan, csak egy párán, Nem lett volna benne semmi egyedi. Bárki tud egy olyan blogot írni, hogy találkoznak, össze jönnek megcsalják egymást. De a régi titkok, amik még mindig vannak - valami még van Zoe életében, amit senki nem tud. Meg egy titok amit még ő sem tud. Egy régi családi rejtély.- a rengeteg próbálkozás  hogy Louis szerelmet vall, de nem sikerül. Vagy össze jönnek csak nem emlékeznek rá, sőt le is feküdnek. Ezek mind töredéke, ami még felbukkanhat a következő évadba. Annak ellenére, hogy nincs idő - kb számítások alapján év eleje lesz, mikorra ezt a részt kiteszem - mindig írni a fejembe jobbnál jobb ötletek vannak amit meg kell osztanom a világgal.
Szóval arra kérlek titeket, hogy ha érdekel, mit ad ki az agyam, akkor egy kommentet mindenféleképpen hagyatok, hogy ha szeretnétek, hogy folytassam, ha nem azt is.
Az igazi csavarok csak most jönnek. Hisz ez csak a bevezetés volt. 
Dátum: 2013.06.09.
Zoe Goldenwin

17 megjegyzés:

  1. Tudom hogy épp rosszban vagyunk... de engem még mindig érdekel a történet. Várom a 2. évadot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Túl hülye vagyok és mindenkinek megbocsátok, de én soha nem megyek oda.

      Törlés
  2. Kérlek!:DD Kérlek szépen legyen második évad!!!:DDD Hidd el rettentően jól írsz és teljesen össze tudod kavarni a dolgokat amik tényleg izgalmassá teszi a történetedet!:D Imádlak, nekem is a szívemhez nőt ez a történet, úgyhogy kérlek kérlek kérlek szépen legyen második évad!!!:DD<3<3<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a biztató szavakat és lesz második évad. Már íródik.

      Törlés
  3. Szeretnék második évadot!!!! És imádom ahogy írsz hiányozna, ha nem volna. Mivel telne a hétvégém (a blogíráson kívül) mire várnék ???

    VálaszTörlés
  4. Én is szertnék egy második évadot. Úgy érzem ha nem lenne ez a blog szinte 100%, hogy hiányozna. És lehet, hogy nem sok kommentet írok- szerintem még nem is írtam- de ez csak azért van mert kevés időm van gépezni és ez alatt az idő alatt mindent el szeretnék olvasni, de mindig is imádtam a blogot és nagyon várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  5. Nem sirok sokat nem vagyok az a tipus. De ennel a resznel konnyezek. Grat, sikerult egy picit megtorni egy ilyen lanyt. :)Mivel felnezek rad en is megprobalom hamarabb hozni a reszeket. Remelem folytatod es ha igen sok sikert:))xoxo, Zsoo

    VálaszTörlés
  6. Imádtam.
    De olyan szomorú
    Kérlek írj hamar!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Folyamatosan hozom a változások az új évadhoz. Egy hét múlva meg jön az első rész.

      Törlés
  7. Ismerlek...tudom mi jár a fejedben és büszke vagyok, hogy TALÁN a legjobb barátod lehetek ;)
    Üdvözöl: Egy szőke. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. KEDVES TALÁN legjobb barátom aki szőke. Hidd el tudok még neked is meglepetést okozni.

      Törlés
  8. Szia!

    Szerintem is legyen második évad hisz' hiper-szuper a blogod és a történet is nagyon jó úgyhogy szerintem érdemes lenne folytatnod! Ha folytatod akkor nagyon várom!

    Puszi: Dorka

    VálaszTörlés