I. Évad 30. rész 09/07 L-M

.:: Leila szemszöge ::.
(+18)

Örülök, hogy a húgom nem lesz teljesen egyedül most, hogy én több mint egy hétre elmegyek itthonról. Louis eljött értem, és elvitt minket a reptérre. Csomagjainkat feltettük a futószalagra, becsekkoltunk majd sétáltunk egyet. Úgy volt megbeszélve, hogy csak 8-kor indul a gép, de Louis nagyon sietett. Út közben ellenőriztem a kézipoggyászom tartalmát is. Benne volt a telefonom, igazolványaim, sminkes cuccok, két csoki, hisz ismerem Niall-t valamint a bogyóim. Nyár eleje óta szedem a gyógyszereket. Egész jól megszoktam már, hogy tilos elfelejteni. Hisz annak következményei lehetnek…
 Mit kell tudnom a családodról?  néztem a szemébe, ő pedig magához szorított.
 Szüleim elváltak kiskoromban. Most anyámhoz megyünk, akit Maurának hívnak. Együtt él egy Chris nevű fickóval és van egy bátyám Greg. Apámat Bobbynak hívják, a bátyám is nála lakik leginkább, de most anyunál lesz ő is, hogy megismerjen téged. Holnap apám eljön hozzánk és együtt fogunk ebédelni.
 Ugye nem fognak utálni?  kérdeztem tőle. Ez az egyetlen dolog, amitől féltem. Ő csak elmosolyodott, majd adott egy apró csókot.
 Szeretlek, szerelmes vagyok beléd és veled szeretném leélni az életemet. Muszáj lesz megkedvelniük  mondta, majd megfogta a kezemet. Boldog voltam.
Visszasétáltunk a reptérre. Az épületben már rajongók sokasága fogadott minket. Niall készségesen dedikált és pózolt a kedvükért. Engem is bevontak, hisz egyes esetekben én voltam a fotós. A rajongók kérdezték, hogy együtt vagyunk-e, de mi csak ráztuk a fejünket. Nem. Majd meghallottuk a hangosbemondót, így mennünk kellett.
Este 10-kor szálltunk le a repülőről Dublinban. Fáradt voltam, mert a gépen semmit sem tudtam aludni. Ahhoz túlságosan is ideges voltam. Ő az első olyan pasi az életembe, akibe egyből beleszerettem. Korábban jártam már másokkal, de egyik sem volt igazi, nagy szerelem. Sose mutattam be otthon a barátaimat, és engem se vitt haza egy srác sem ilyen okkal. Niallnak viszont ez fontos. Minél hamarabb be akart mutatni a szüleinek. Innen is tudom, hogy mennyire szeret engem.
Taxiba ültünk, ő bediktálta a címet majd elindultunk. Már sötét volt, így nem tudtam nézelődni. Fejemet a vállára hajtottam és szinte azonnal elaludtam.
Arra ébredtem, hogy ő csókolgat. Ölbe vitt be a házba, aminek nagyon örültem. Hallottam a hangokat. Írül beszéltek, de a szavak már nem jutottak el hozzám. Felvitt egy lépcsőn. Éreztem, hogy lerak egy puha ágyba, leveszi rólam cipőimet, vörös ruhámat, hajamat kibontja a kontyból, kiszedi belőle a díszeket, majd hallottam, ahogy csukódik az ajtó. Csend volt, nem mozgott alattam a matrac és be is voltam takarva. Nyugodtan aludhattam. Kis idő múlva besüppedt mellettem az ágy, és egy kar magához húzott. Belecsókolt a nyakamba és betakart mindkettőnket.
 Szeretlek tündérkém  szólalt meg halkan. Nem akartam leleplezni magam azzal, hogy én is megszólalok. Kicsit közelebb bújtam hozzá, majd mosollyal az arcomon nyomott el az álom.

Reggel én keltem hamarabb. Nyomtam egy csókot a szájára. Még halkan szuszogott mellettem, nem is volt szívem felébreszteni. Kutatni kezdtem a sötétben, és nagy nehezen meg is találtam a táskámat. Kivettem belőle a telefonomat. 7:04 volt. Bevettem a gyógyszeremet, majd a mobillal világítva megkerestem a Niall szekrényét. Találtam egy pólót, belebújtam majd megindultam az ajtó irányába. Lentről halk beszélgetés hallatszott, így arra folytattam utamat. Egy nő és két férfi. Valószínűleg a család, Maura, Chris és Greg. Póló takarta a bugyimat, így bátran léptem ki a lépcsőforduló takarásából.
 Jó reggelt!  köszöntem halkan, mire felém fordultak.
 Áh szervusz Leila  pattant fel Greg.  Gyönyörű vagy, ahogy az öcsém is mesélte  mondta, közben pedig alaposan végigmért. Meg is lett az eredménye.
 Fiam, ne légy illetlen  vágta tarkón Maura a saját gyerekét.  Én Maura vagyok, Ő az élettársam Chris és ez a neveletlen pedig Greg. Tegnap hamar kidőltél, pedig készítettem nektek vacsorát. Szegény picikém alig akart enni, annyira sietett vissza hozzád  mondta mosolyogva.
 Szép dolog a szerelem  jegyezte meg Chris.
 Gyere kincsem, erre van az ebédlő  terelt egy irányba majd leültetett az asztalhoz.  Mesélj magadról egy kicsit  pillantott hátra közben pedig feltette a kávét főzni.
 Leila Butter vagyok 18 éves és nagyon szeretem Niall, és a kávé helyett inkább a tejeskávét vagy a kapucsínót választanék.
 Értem, de a fiam...
 Kávét iszik minden reggel kevés tejjel három cukorral és szereti, ha reggeli is jár hozzá. Felkelthetem?  néztem az asszonyra kérdőn, mire csak bólintott.
Felsiettem az emeletre, mellé feküdtem és puszilgatni kezdtem a nyakát, mire hangosan felnevetett, megfordult majd pedig megcsókolt.
 Jó reggelt Szépségem. 
 Neked is Manóm  másztam ki mellőle, majd az ajtónál álltam meg.
 Nehéz napunk lesz anyám már tegnap éjjel ki akart faggatni, de nem hagytam, hogy felébresszen.
 Édes vagy de már elkezdte. Na gyere, az asztalon a reggeli.
 Kávét is kapok?  nézett rám kiskutya szemekkel.
 Persze. Még óhajt valamit őfelsége?  vettem poénra a dolgot.
 Követelek kegyedtől egy csókot, amúgy meg nagyon csinos a ruhácskája  simított végig a fenekemen, majd berántott magához és szenvedélyesen megcsókolt.
 Le kéne mennünk  próbáltam felhúzni, de nem tetszett neki az ötlet.
 Akarlak. Most és azonnal  suttogta két csók között.
 Nem lehet. Lent vannak a szüleid és várnak minket. Éjjel megkapod, ígérem. Na indulj  szóltam rá. Az ígéret után nem kellet többet kérnem. Reggelihez fel kellett már öltöznünk. Fehér felsőre esett a választásom és egy világos farmerre. Kivettem egy melltartót a bőröndömből, de abban a pillanatban Niall ellopta tőlem.
 Niall kérlek, add vissza. Fekete párti vagyok, nem hoztam magammal több fehér melltartót.
 Kincsem, ezt meg lehet oldani  kinyitotta az ablakot, majd a melltartómat feldobta a ház tetejére.  Így ni. Nem volt nehéz. Most pedig vedd fel a nadrágodat és a trikódat. Anyám feljön, ha nem megyünk lassan.
 Istenem hallod magad? És látsz is rendesen? Ez itt fehér. Mi van, ha át fog látszódni?
 Nyugi. Nem látszódik át. Bízz bennem. Csak bújj bele  végül beadtam a derekam. Mindketten felöltöztünk utána pedig kézen fogva mentünk le. Annyira boldog voltam, hogy a szerelmemmel lehettem. Kedves volt a családja, reggeli közben nem kérdezgettek minket. Utána elmentünk sétálni. Niall elvitt a kedvenc helyeire. Mullingar nem éppen kis város, de nagyon tetszett. Sokat gyalogoltunk, ettünk egy fagyit majd hazafelé vettük az irányt. Hirtelen dörögni kezdett az ég, majd éreztem, hogy valami az arcomra cseppen. Felnéztem az égre, mely pillanatok alatt elborult. Éreztem, hogy az elsőt sorra követi a többi esőcsepp.
 Mi legyen? Messze van a házatok  néztem rá. Pólómat lassan áztatta el az eső, így látszódott, hogy nincs rajtam melltartó. Niall tekintetét pedig eléggé vonzotta.
 Szerintem fussunk. Fussunk abban az esetben, ha szívesebben csinálnád az ágyban, mint a bokorban  több se kellett. Rohanni kezdtünk, bár cipőmnek köszönhetően fognom kellett a kezét, nehogy elessek közben. Bejárati ajtónál álltunk csak meg.
 A terv a következő. Én megyek elöl, te pedig szorosan mögöttem. Akkor nem fogják látni azt, amit nem kéne.  Benyitott. Greg akkor jött le az emeletről és éhes tekintettel mért végig kettőnket. Főleg engem.
 Istenem, mennyire eláztatok. Azonnal vegyetek egy forró fürdőt, nem szeretném, ha lebetegednétek  szólalt meg Maura a nappali felől. Cipőinket levettük, majd felsiettünk. Niall ment elöl, hisz ő ismerte a házat. Betessékelt a fürdőbe, bejött ő is majd pedig bezárta az ajtót. Szerelmem a csempének nyomott és csókolgatni kezdett. Akartuk mindketten. Azonnal. Éreztem alhasamnál keménységét, melynek köszönhetően belenyögtem a csókunka. A szülők most nem vártak ránk, így belementem a játékba. Csókok közben próbáltuk egymást kibújtatni ruháinkból. Az övével nehezen birkóztam meg, de segített egy kicsit. Mindketten meztelenek voltunk. Beálltunk a zuhany alá, ő pedig megnyitotta a csapot. Ott folytattuk egymás kényeztetését.
 Tudod mi a hátránya annak, ha tusolás közben sokat szeretkezel?  kérdeztem tőle, közben pedig végig a csillogó szemeit kémleltem. Ő csak kérdőn pillantott rám. Elmosolyodtam.
 Esőben is fel fog állni  árultam el, majd rátapintottam a lényegre. Felnyögött.
 Örülj inkább annak, hogy a mi nemi életünk még rendben van. Liam és Dani az elmúlt másfél évben nem volt annyiszor együtt, mint mi ez a rövid idő alatt  kaptam egy csókot, majd felemelt és melleimet kezdte kényeztetni. Csókolgatott és óvatosan harapdált. Egyre csak durvább lett, de én sem kíméltem a hátát. Ahol értem, ott karmoltam. Szenvedtem.
 Niall. Kérlek  nyögtem felé halkan.
 Mit szeretnél?  tett le a földre, de lábaim annyira remegtek, hogy muszáj volt a csempének dőlnöm és belé kapaszkodnom.
 Kérlek. Vagy térj a lényegre, vagy pedig ne lepődj meg azon, ha a héten nem fekszem le veled egyszer sem.
 Tudod, mi most sem fekszünk le. Csak szeretkezünk  felelte pimaszul, de nekem nem kellett több. Kiléptem a víz alól, magamra csavartam egy törölközőt majd átsétáltam a szobájába. Ő meztelenül rohant utánam. Felkapott és az ágyra dobott, törcsimet pedig lekapta rólam és eldobta a szekrény irányába. Felmászott mellém, megcsókolt majd felém tornyosult.
 Édes? Ajtót...  mondtam, mire lerohant, becsapta az ajtót, bezárta és újra felettem termett. Pillanatok alatt tértünk át egymás kényeztetéséről a tényleges történtekre. Túlzottan kívántuk egymást. Egyikünket sem érdekelte az, hogy a szülők alattunk beszélgettek. Élvezetünknek mindketten hangot adtunk. Durvák voltunk egymással, aminek nagy valószínűséggel nyoma is marad majd. De most először elsiettük a dolgokat. Nem védekeztünk.

3 megjegyzés: