I. Évad 38. rész 09/29 L

.:: Zoe Szemszöge ::. 

Nem tudom mennyi idő telt el azóta, hogy Louissal beszélgettem, de bele vetettem magam a tanulásba. Bioszból előre hozott vizsgákat lettem, így soha többet nem kell majd bemennem. Szegény Gracet magára hagyom a biosz rejtelmeivel. Soha nem értette és nem is fogja, kivétel ha valaki el nem magyarázza neki. Sok szerencsét annak az illetőnek. Fiúkkal beszéltem vagy éppen szórakoztunk. Eleanor nagyon megörült, hogy újra össze jött Louissal. Nem győzte megköszöni. Harry elmondta a fiúknak, hogy miért is vagyok a barátnője. Azóta rengeteget vagyunk együtt. Jó barátom lett. Niall és Leila egy kicsit össze vesztek, de már minden megoldódott. Szent a béke a paradicsomba. Soffy és Zayn meg bevallották, hogy már járnak. Gracenak tetszik a rózsaszín haj ezért újrafestette velem, mert lenőtt.  Amy össze veszett az anyával, mert lila a haja. A hódolójával nem jött össze. Ő mondta, hogy csak azért sem fogja vissza festetni, idegesíti az anyát. Ennyi minden történt 10 nap hosszú nap alatt. Ma van a szülinapom. Anyáék reggel felköszöntöttek. Minden szülinapomat egy kiadós alvással ünneplem meg. Ezt nem hagyták a kedves barátaim, mert a fülembe ordibáltak vagy ugráltak rajtam. Sorban löktem le magamról Grace,t Soffyt meg Amyt. Leila tudta, hogy ilyenkor jobb békén hagyni így ő a fotelből figyelte az eseményeket.
 Melyik idióta találta ki, hogy keltsetek fel?  vágtam a fejükhöz egy párnát.
 Születés napodon nem lustálkodhatsz. Nem minden nap vagy 19 éves  mondta mosolyogva Soffy.
 De csak ma van engedélyem arra, hogy addig lustálkodjak ameddig akarok  mondtam a megállapodást, amit még anyával meg apával kötöttem öt-hat éve.
 De mivel Londonba költöztél itt már nem érvényesek ezek a szabályok szóval jössz velünk koncertre ami este lesz addig meg megyünk ruhát venni amiben majd elmegyünk  mondta vidáman Amy.
 Nagyon örülök nektek, de ha nem haragszotok meg én megyek vissza álom országba.
 Nem fogsz aludni. Ha már itt vagyunk akkor el is megyünk  mondta Grace.
 Minek engedted be őket a házba?  fordultam az oldalra, hogy Leilaval szembe legyek.
 Csengő beragadt  mondta mosolyogva. Amint látom őt is az álmából verték fel.
 Minek van nekünk csengőnk?  tettem fel a költői kérdést.
 Ingyen ébresztés  mondta Grace.
 Ki fogom nyírni azt az embert aki kitalálta a csengőt  húztam a fejemre a paplant.
Mikor már majdnem vissza aludtam egy vödör hideg vizet éreztem a nyakamba. Vettem egy mély levegőt kipattantam az ágyból és megindultam a lányok belé, azzal a szándékkal, hogy megölöm őket. Megúszták egy fürdéssel a medencébe.
Leila megúszta szárazon mert ő kifeküdt a fűbe és a kígyóját idomította vagy mit tudom én mit csinált. Én csak annyit láttam, hogy a fején mászkált. Nekem elég volt ennyit látni egy életre. Lányok haza mentek, hogy átöltözzenek  addig én is felvettem valami ruhát, ha már engem is elrángattak vásárolni. 
Elfelejtettem megkérdezni, hogy milyen koncertre rángatnak el.
Felszaladtam megetettem az én ördögömet, majd bezárkóztam a fürdőbe azzal a szándékkal, hogy valami emberi kinézetet varázsolok magamnak. Nagy nehezen kész lettem, majd lementem a konyhába, hogy reggelizek valamit. Találtam müzlit, meg egy kevés tejet. Pont annyi, hogy elég legyen. Szép kényelmesen reggeliztem amikor valaki a nyakamba ugrott.
 Nem tudom, hogy melyik idióta vagy, de az ajánlom menekülj  adtam tanácsot a támadómnak.
 Ha nem baj nem menekülök hanem felköszöntelek  hallottam meg a hangját a hátam mögül.
 Hát te, hogy kerülsz ide?  fordultam felé.
 Mondom, felköszönteni, mert este koncert így a bulit el kell halasztani  mondta nevetve.
 Lányok jönnek?  kérdeztem.
 Persze.
 Jaj ne akkor meg lesz kötve a kezem és nem tudom stírölni a jó pasikat  mondtam.
 Jaj te szegény teremtmény, most mi lesz veled?  mondta röhögve Louis.
Oda adott egy dobozt amit kíváncsian nyitottam ki. Egy csodálatos karkötő volt benne. Ezüst láncol, szintén ezüstből voltak rajta London nevetségei. Big Ben, busz, telefon fülke és így tovább. Minden szemre jutott valami,
 Köszönöm  öleltem meg.
 Barátomnak mindent  mondta nevetve.
Feltettem a karkötőt és hallottam, hogy nyílik az ajtó. Atya úr isten a lányok jöttek meg. Soffy nem baj ha meglátja Louist, hisz tud a álbarátnősdiről, de Grace, meg Amy.
 Louis a hátsó ajtóhoz  kezdtem el lökdösni az vészkijárathoz.
 Kik jönnek?  kérdezte.
 Lányok  mondtam egy szóval.
 Ááá szóval Grace, meg Amy még nem tudja  hogy ismertek minket?
 Igen, még nem találtam alkalmas időt arra, hogy elmondjam.
 Szia, boldog szülinapot  ölelt meg az ajtóba.
 Szia és jó koncertezést.
 Meglesz  mondta és már el is tűnt.
Mint ha mi sem történt volna, úgy mentem ki a konyhából, fütyörészve a nappaliba ahol a lányok vártak. Egy kicsit hülyén néztek rám, hogy minek örülök ennyire, de nem tették szóvá. Fogtunk egy taxit majd Grace kiakadt, hogy a sofőr miért bámulja meg a rózsaszín haja miatt. Izgalmasan telt az út. Vagy a taxis morgott vagy Grace panaszkodott. Megkönnyebbültem amikor oda értünk a plazához. Ha vásárlás akkor könyves bolt. A lányok értelmetlenül néztek amikor mint egy zombi megindultam könyv szót hajtogatva. Lányok alig tudtak utol érni.
 Zoe állj már meg  hallottam Soffy hangját, de nem foglalkoztam vele mentem tovább a paradicsomhoz.
 Hagyjátok ilyenkor nem hall nem lát és nem beszél  mondta röhögve Leila.
 De hova megy?  asszem Amy mondta de nem figyeltem mert megpillantottam a könyves boltot.
Mintha mennyországban lennék. Első célnak a krimiket nézem meg utána jönnek a romantikusok.
Hét könyvel a kezembe sétáltam ki: Rubinvörös, Smaragdzöld, Zafírkék, Gyönyörű sorscsapás, Lúzerek és bálkirálynők, Csupasz híd, Hőhullám. 
 Megjöttem  álltam meg a lányok előtt könyvekkel megpakolva.
 Jé, csak fél órába telt, mi van veled beteg vagy?  kérdezte Leila.
 Előre kinézett könyvek  vontam meg a vállam.
Soffy ruhája
 Azt hittük, hogy kiolvasod az egész boltot  kedves Grace, néha elegem van a bunkó megnyilvánulásaiból, de én sem vagyok különb.
 Jó most, hogy meg vannak a könyvek menjünk ruhát venni  tapsolt Soffy.
Végig jártuk az összes üzletet mire találtunk mindenkinek ruhát. Hiába faggattam a lányokat nem mondtak semmit, hogy milyen koncert. Leila sem tudta, hogy mibe keveredtünk, azt mondták ezt kapom tőlük szülinapomra, és mivel meglepetés nem árulják el.
Amy ruha
Grace ruhája
Saját ruhám
Leila ruhája

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése