III. Évad 29. rész 09/30 L

.:: Louis Szemszöge ::.

– Talia éhes – hallottam egy idegesítő rikácsolást.
– Csapd le az órát – húztam közelebb magamhoz Zoet.
– Le csapom, de attól nem fogja befogni – bújt ki az ölelésemből. – Ma még azért kelj fel – adott egy csókot a homlokomra.
– Nem lehetne azt mondani, hogy beteg lettem, azért nem megyek vissza? – támaszkodtam a könyökömre, közben figyeltem a formás fenekét.
– Azon kívül, hogy lusta vagy nincs semmi bajod – csukta be a fürdőszoba ajtót. 
Visszadőltem, és elkezdtem a tökéletes betegségen gondolkozni. Valami olyan kellene, ami nem tart sokáig, csak pár napig. Sőt az lenne a legjobb hogy ha úgy kettő három nap alatt át menne rajtam, és megint egészséges lennék.
Nyújtózkodtam, kiroppantottam a hátam, és megindultam Zoe után. Ahogy beléptem felém pillantott, majd folytatta a fogmosást. 
– Lázas vagyok – álltam mögé, majd elvettem a felém nyújtott fogkefét.
– Jó neked – motyogta habos szájjal.
– Köszönöm – pusziltam bele a fülébe, mire fancsali képet vágott.

Annak ellenére, hogy poénnak akartam ezt az egész lázas vagyok nem megyek, igazam lett. Ha nem rázott volna ki a hideg, akkor nem bánnám, hogy itt kell feküdnöm a kanapén, nyakig betakarózva, forró teát kortyolgatva. Zoe amúgy el ment valahova miután oda adta a teát. Szóval édes kettesben vagyok Taliával, aki szerintem meg akar ölni. Látom a szemén ahogy néz felém. Ezek szerint nem tetszett neki a repülő géppel való utazás.
– Itt is vagyok – lépett be az ajtón.
Figyeltem ahogy kilépett a cipőjéből, egymás mellé állítja őket, majd a kabátját meg felakasztja a fogasra, a táskáját a helyére teszi. Én még soha nem csináltam így, ahogy ledobom úgy maradt minden.
– Meglettem fenyegetve – ültem fel.
– Hallgatnátok egyszer rám – rázta meg a fejét, majd bement a konyhába.
– Tudod akkor csorba esne a büszkeségünkön. Főleg ha kiderül, hogy egy nő segített nekünk. Szerintem ezt soha nem tudnánk lenyelni.
– Hát akkor szenvedjetek, nekem mindegy, hogy mikor fogjátok beismerni hogy igazam van – ment ki a konyhába, így hiába akartam neki bármit mondani, úgy sem hallotta volna.
A hátamra csavartam a takarót, majd megindultam utána. Amikor meglátott nem mondott semmit, csak a fejét rázta, majd oda csúsztatott felém egy széket.
– Mi nyomja a lelked Louis? – ült le velem szembe, közben oda nyújtott egy bögre teát.
– Zaynen gondolkoztam – ittam bele.
– Bármennyire is fáj, de tudod hogy ő viselte el legkevésbé az utóbbi időben a gyűlölködőket. Harry is kiborult, de ő levezette a feszültséget másokon.
– Igen, de még mindig nem szoktam meg, hogy négyes vagyunk nem öten. Olyan szokatlan ez a helyzet.
– Elhiszem – adott egy puszit a homlokomra majd hátat fordított nekem.
Csendesen szürcsöltem az italomat, közben meg a pokróc sarkával játszottam. Valamivel le kell foglalnom magam, hogy ne gondolkodjak fölöslegesen.
– Remélem tudod, hogy mibe került ez nekem. Egy hétig én viszem az egész osztálynak a kávét – jött be a konyhába Edward, majd ledobott egy köteg papírt a pultra ami végig csúszott, majd Zoe előtt állt meg.
– Nem hogy örülnél, hogy nem kell a menyasszonyod panaszkodását hallgatnod, mert egy mérettel kisebb ruha van csak, és nem fog megérkezni mire lesz az esküvő.
– Ne is mond, bele fogok már az előtt őrülni, hogy elveszem. Ha tudom, hogy ennyi baj van a nőkkel akkor meg sem fordul a fejem a leány kérésbe.
– Hát a saját vermed, mássz ki belőle.
– Nehogy segíts.
– Eszembe sincs, szóval most az egyszer rád fogok hallgatni, de ne szokj hozzá. Nem lesz több ilyen alkalom.
– Ne is zavartassátok magatokat – szóltam közben.
– Dalos pacsirta talán beteg? – ült le mellettem lévő székre.
– Nem csak szeretek jó időben egy pokrócba bugyolálva üldögélni és teát iszogatni.
– Hát papika meg van hozzá a korod – veregette meg a fejemet.
Nem válaszoltam, csak magamban szidtam, minden felmenőjét. Köcsög rendőrök azt hiszik, hogy nagy valakik meg van nekik fegyverük.
Figyelmen kívül hagytak és valamilyen számomra ismeretlen emberről beszéltek, majd hirtelen téma váltásba az egyetemről, de a következő pillanatban meg már a közelgő esküvőről. Ott ültem, de semmit nem fogtam fel abból amit mondtak. Mikor már végkép nem tudtam követni a fonalat inkább elmentem és lefeküdtem aludni. 

2 megjegyzés:

  1. "Harry is kiborult, de ő levezette a feszültséget másokon."
    Na jó ez rohadtul érdekel!
    Tegnap mielőtt elkezdődött a bulej elolvastam a másik kettőt is szóval ma nem lesz 3 rész egyszerre? :) Segítene a másnapos fejemnek :P :D

    VálaszTörlés