III. Évad 23. rész 09/01 L

.:: Zoe Szemszöge ::.

Reggel nagyon rosszul esett, mikor megszólalt az ébresztő. Morogva kinyomtam, majd vissza feküdtem a pihe-puha meleg ágyikómba. Tökéletes arra, hogy visszaaludjak. Louis elkezdett bökdösni, mire legcsúnyább nézésemmel rápillantottam. 
– Te kérted, szóval ne néz így rám – emelte fel az egyik kezét védekezően, de közben nem lehetett a mosolyt letörölni az arcáról.
Nem is figyeltem rá, csak felhúzom magam rajta. Kikecmeregtem az ágyból, majd csukott szemmel eltotyogtam a fürdőig. Meleg víztől valamennyire magamhoz tértem, de még mindig simán vissza tudtam volna aludni. Túlságosan is hozzá voltam szokva, hogy szinte délig fel sem kelek.
Magamra csavartam egy törölközött, majd megmostam a fogam a hajamat felkontyoltam.
Visszamentem a szobába, ott Louis fetrengett az ágyon. Elmentem előtte, majd a szekrénybe kezdtem el válogatni a ruháimat.
Felakasztottam a vállfát a szekrény oldalára, majd a fehérneműk között válogattam. Louis mögém jött, majd a vállam felett nézegette az apró ruhadarabokat.
– Melyiket választod? – suttogta a fülembe.
– Piros csipkéset, hátha lesz valami jó pasi az iskolába.
– Vagy amikor haza érsz – adott egy puszit, majd bement a fürdőbe.
Felvettem a farmerom, majd az inget fel felhúztam, de nem gomboltam be. Lementem a konyhába, beindítottam a kávéfőzőt.
Louis jött le félmeztelenül. Nyújtózkodott majd fel ült az asztalra. Oda adtam neki a kávéját, majd fel ültem mellé. Ráhajtottam a fejem a vállára, majd így próbáltam inni.
– Le ne forrázd a bőrömet – adott egy puszit a hajamra.
– Majd megpróbálom, de nem ígérek semmit.
Louis nagy szerencséjére nem ittam le. Csináltam magnak egy tál gabonát, majd azt rágcsálva figyeltem ahogy Louis engem néz.
– Most már el mondhatod, hogy mit nézel – mondtam két falat között.
– Így akarsz menni? – húzta össze a szemét.
– Nem befogom gombolni az ingem.
– Akkor megnyugodtam.
– Te mit fogsz egyedül itthon csinálni?
– Fél óra múlva kezdődik meccs a tévébe ki nem hagynám – hajolt oda, és elkezdte begombolni az ingem.
– Azért Lucky ha fel kell, adj neki enni.
– Jól van – fejezte be az öltöztetésem.
Fél nyolckor elköszöntem Louistól majd sietősen indultam meg. Mivel szép az idő, és semmi kedvem kiállni a kocsival, így inkább gyalog mentem. Jól esett a séta, még jobban magamhoz tértem. Az egyetemen bementem az előadó terembe, majd leültem a hátsó sorokba, és vártam. Nem kellett sokat, Brad vágta le magát mellém. Rosszra számítottam, de semmi nem történt. Kellemesen elbeszélgettünk. Kiderült, hogy túl tett rajtam és lett egy barátnője, akivel kezd a kapcsolata komolyra fordulni. Gratuláltam neki, ő meg bocsánatot kért, amiért olyan bunkó volt. Másra már nem is volt időnk, mert be jött az előadó és kezdetét vette az előadás.
Szerencse, hogy fel tette a netre az anyagot, mert különben bajban lennék. Semmi nem emlékeztem ami elhangzott. Kikapcsolta az agyam, Brad rázott fel a végén, hogy már mehettünk. Nem baj még két előadás és mehetek haza. Azt már csak valahogy kibírom.

7 megjegyzés:

  1. LOUIS KIBEKURTAN SZEXISTEN!
    Bulibb lett volna, ha Louis beszokik az egyetemre, mint ál tanár :D
    De igyis fantasztikus resz lett :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon imádom a blogod, megőrülök érte! <3 Díj nálam: http://nobodycomparestoyou1dblog.blogspot.hu/2015/10/jo-hirek.html

    VálaszTörlés
  3. Ez a kép...*** :D szerintem az ilyen felyezeteket, és az ilyen képeket is szeretjük :P
    I'M BACK BICHES!! :DDDD

    VálaszTörlés