II. Évad 89. rész 03/21-22 H

.:: Louis Szemszöge ::.

Végre szabad esténk volt. Engem meg bezártam a szobába és elmentek szórakozni.
Nagyon kedvesek, ők elfelejthetik, hogy dobták őket, de az, hogy én össze vesztem az asszonnyal több hónapja az nem érdekelte őket.
Sőt már nem is a barátnőm, ha ilyen sokáig nem keresett akkor már nem fog. Én nem megyek hozzá, ő hazudott nekem, ő titkolta el előlem a dolgokat, de én menjek hozzá. Nem érdekelnek az élet szabályai, akkor is én kértem tőle bocsánatot amikor ő volt a hibás. Még egyszer ilyen nem lesz. Akármennyire is hiányzott nem, nem és nem. Inkább szenvedek mint megadjam magam.
Hiányzik az, amikor angyalian rám mosolyog. Hiányzik, hogy nincs, akit megvédjek. Nincs akinek a kezét fogjam az utcán. Nincs aki felháborodik, mert tetkót csináltatok. Talán ez volt egyik ok, hogy csináljak még többet.
Hiányzik, hogy nincs kit esténként ölelnem. Nincs akit este, reggel csókolhatok. Hiányzik, hogy morogjon azért reggelente, nem vagyok hajlandó elengedni. Nincs aki reggel kapálózva nevet azon, hogy csiklandozom. Nincs aki tudok esténkét vigyázni.
Hiányzik, hogy nem látom a kanapén aludni, hogy nem tudok oda menni mellé, hogy betakarjam, majd apró csókot adjak a homlokára. Hiányzik, hogy reggelente nem könyörög nekem, hogy csináljak neki forrócsokit.
Hiányzik, hogy nem lephetem meg azzal, hogy feltűnök az ajtóba. Hiányzik, hogy ilyenkor nem ugrik visítva a nyakamba, és nem akar elengedni. Nincs aki a valóságot össze veti az álmaival. Nincs aki panaszkodik, hogy mi történt vele álmába.
Hiányzik az, hogy perverz dolgokat súgjak a fülébe. Nincs aki kiakad rajta, és nincs aki érvel az mellett, hogy nem hajlandó kitörni a nyakát, mert én láttam valamit a tévébe.
Hiányzik a forró, vad és gyors szexek. Hiányzik a lassú, szenvedélyes és érzéki szeretkezések.
Teljesen nekem adta magát, de elrontottam, mert egy szerencsétlen vagyok, ha meghallgattam meséjét, lehet, hogy egy ágyba feküdnénk és röhögnénk azon, hogy milyen hülyeségen vitatkoztunk.
De ő sokkal hibásabb, mert még a turné elején felajánlotta neki Richard, de még véletlenül sem mondta el. Utálnom kellene ezért, de nem engedi az iránta érzet szerelmem, vonzódás akármi, amit ennek nevezni lehet. Mert nincs egy olyan szabad percem, hogy ne rá gondoljak, egyszerűen hiányzik minden vele kapcsolatos dolog. Hiányzik, hogy nem láthatom a feszes fenekét, hogy nem érinthetem meg.
Hiányzik a közelsége, a haja illata. Nem hívhatom csibének, és nem figyelhetem ahogy bele remeg mikor így szólítom. Azt hiszi, hogy nem vettem éttem, hogy milyen hatást váltok ki nála mikor hozzá érek.
Annyira jó ahogy bele remeg abba, ahogy végig csókolom a nyakát. Hiányzik, hogy nem suttog bele semmit a fülembe. Hiányzik, hogy nincs kit zaklatnom a konyhába. Hiányzik, hogy nincs itt, most amikor a legnagyobb lelki támasz kell nekem. Hiányzik, hogy itt legyen mellettem és tartsa bennem az erőt. Hiányzik, hogy nem piszkálhatom a csodás kis fürtjeit.
Hiányzik a mese mániája meg, hogy mennyire szereti az állatokat. Úgy bánik velük, mintha saját gyerekei lennének. Hiányzik, hogy panaszkodjon arról, hogy mennyire utálja a gyerekeket. Hiányzik, hogy nem látom az ágyban fetrengeni miközben a takaró alatt motyog, hogy nem akar felkelni. Hiányzik, hogy nem küld fenyegető üzeneteket, hogy hol és mikor legyek. Hiányzik, hogy nincs ki mellettem legyen az ágyba. Hiányzik, hogy nincs akit bosszant, hogy sokáig csináltam a hajam.
Hiányzik, hogy nincs kire rárontsak miközben zuhanyzik, nem fröcskölt le senki.
Hiányzik, hogy betegen ápoljon, vagy ápoljam mikor szarul voltam. Akár mennyire is gondoltam magam őröltnek, meg törött szívű hős szerelmesnek, de még az is hiányzik, hogy hallgassam a hiszijét, mikor megjött neki.
Hiányzik minden porcikája, az összes apró porcikája.
Hiányzik, de nem engedek neki. Túl sok mindent tartott titokba.
Szeretem teljes szívemből, szeretni is fogom örökre. Remélem egyszer majd újra tudunk beszélni, de addig számomra ennek a kapcsolatnak végleg vége.
Soha nem voltam híve annak, hogy az exemmel újra össze jöjjek, de ha Zoe itt lenne habozás nélkül újra kezdeném. Addig meg élem úgy az életem, ahogy én akarom.
Az én életem, az én döntésem, hogy baszom el.

6 megjegyzés:

  1. Louis hülyébb, mint Zoé. Na ez hülyeség, mert mindketten ugyanannyira hülyék.:) Csak azt tudnám melyik fog előbb engedni, de szerintem egyik se és majd a barátok boronálják Őket össze újra.:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mind a kettő nagyon-nagyon hülye, de hogy mi lesz a sorsok az majd később kiderül.

      Törlés
  2. Nagyon jo minnel hamarab kovit !!!!!!! <3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jo omadom csak azt tudnam elhasznaltam egy szazast ezt az uzit a boltban irom mert anya most kuldott el zsepier

    VálaszTörlés